Termeni si conditii

Acest acord a fost modificată ultima dată la 10 Martie 2018 conform noilor reglementari GDPR.

Proprietate intelectuală

 1. La intrarea produsului in service, receptia se executa printr-o inspectie vizuala a acestuia. Clientul ia act de constatarile ulterioare efectuate in service in urma diagnosticarii produsului.
 2. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor sau seviciilor de pe site-ul www.viomil.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
 3. Prin acesarea site-ul www.viomil.ro sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila sa putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam sau confirmam sub nici o forma oricefel de informatie pe care il veti gasi pe acestea.
 4. Obiectul Contractului consta in prestare de servicii de sonotizare/foto/videocatre , la cererea si cu acordul exprimat scris sau verbal al Clientului.
 5. Viomil.ro (SC Viomil Impex SRL) se obliga sa duca la bun sfarsit obiectul contractului.  Se obliga sa presteze serviciile mentionate in contract.  Nu raspunde pentru pierderea informatiilor sau datelor, precum si pentru orice prejudicii suferite de client in urma acestor pierderi, obligatia Prestatorului fiind numai de a repara echipamentul.
 6. Clientul se obliga sa furnizeze Viomil.ro (SC Viomil Impex SRL) toate informatiile necesare intocmiri contractului de prestari de servicii. Se obliga sa plateasca avansul mentionat in contract de catre Viomil.  Se obliga sa achite diferenta de bani la finalul evenimentului, precum si a tuturor taxelor imediat ce Viomil l-a anuntat ca oobligatia contractului a fost finalizata. Se obliga sa achite contravaloarea serviciilor prestate si facturate de Prestator (Viomil), in caz contrar, Beneficiarul este de drept in intarziere, datorand Prestatorului penalitati de intarziere in cuantum de 0,5% pe zi de intarziere calculate la valoarea facturii scadente si neachitate. Clientul poate efectua plata facturii prin virament bancar in contul prestatorului Raiffeisen Bank, IBAN: RO56 RZBR 0000 0600 1896 7444, in numerar sau cu cardul la receptia acestui.
 7. Clientul are obligatia de a ridica/revendica contractul de prestare de servicii atat de la SC Viomil Impex SRL (Viomil) avand CUI. RO 15162280 si J31/35/2003 din Zalau, Str. Stadionului, Nr: 28 , parter cat si telefonic la Nr. 0755/251 376 sau 0744 938 277 in termen de 15 zile de la data la care a fost anuntat ca va fi expediat prin curier sau poate fi ridicat de la receptie. In cazul in care nu este ridicat dupa notificare pentru perioada ce depaseste 15 zile se va aplica o taxa de depozitare in valoare de 5 lei/zi. In situatia in care produsul nu a fost ridicat in termen de 90 de zile de la anuntare, clientul accepta sa renunte la dreptul de proprietate asupra acestuia, echipamentul ramanand in proprietatea Viomil.
 8. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Viomil face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
 9. Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.
 10. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
 11. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
 12. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda  va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
 13. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.
 14. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului.
 15. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
  Pentru motive justificate Viomil isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Viomil. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Viomil, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
 16. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
 17. In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Viomil isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.
 18. CrystalSound poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Viomil are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
 19. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in euro (LEI) si nu includ T.V.A., cu exceptia abonamentelor de service, care sunt exprimate in euro (EU) si nu includ T.V.A.
 20. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
 21. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
 22. Dupa 15 (cincisprezece) zile de la achizitionarea unui  Bun sau Serviciu, Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor.
 23. Imaginile publicate pe site-ul nostru au titlu de prezentare, iar serviciile prestate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). CrystalSound isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor si serviciilor fara o notificare prealabila.
 24. Preturile prezentate includ TVA (9%), si nici cheltuielile de deplasare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pentru serviciilor de pe comanda, exista posibilitatea ca preturile sa fie schimbate si ne asumam acest drept. In cazul oricarui produs care nu are pret (are afisat pret zero), se subintelege ca nu este de vanzare, asta deoarece nu mai este disponibil. Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea. In acest caz Viomil poate sa-si rezerve dreptul de a refuza onorarea comenzii , dacă eroare de pret, ce tine de sistemul tehnic, este disproportionată in raport de pretul real al serviciului.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

 1. In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale

 1. Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.Datale personale furnizate de utilizatorii serviciilor noastre vor fi folosite numai pentru a confirma comenzile, a livra produsele achizitionate prin intermediul acestui site si pentru facturare. Adresa de e-mail furnizata poate fi folosita pentru a va comunica mesaje referitoare la produse, servicii, oferte speciale sau orice alte actiuni de marketing desfasurate de Viomil. Puteti cere oricand stergerea adresei dumneavoastra de e-mail din lista folosita pentru comunicarea de marketing. La cererea dumneavoastra, Viomil va sterge toate datele dumneavoastra personale furnizate cu ocazia inregistrarii.
 2. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Viomil si/sau al angajatului/prepusului Viomil care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

COMANDA

 1.  Clientul/Cumparatorul poate efectua Solicitare pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in formularul de contact, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in formularul de contact, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care in data solicitata de client serviciul este disponibil. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii trimiteri formuralerului, nu atrage dupa sine inregistrarea unei solicitari, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului pentru data solicitata.
 2. Prin finalizarea solicitari Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii solicitarii.
 3. Prin finalizarea solicitarii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
 4. Vanzatorul poate anula solicitarea efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
 5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa renunțe la un Serviciu la care nu s-au facut comenzi sau precomenzi de piese/bunuri la care sa achitare de avans sau efectuat lucrari asupra produsului, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si va suporta costul de transport inapoi catre Viomil .
 6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va trebui sa formuleze o cerere prin formularul de contact.
 7. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si contractul si factura/proforma. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 30 (treizeci) zile de la data primirii actelor inapoi la Viomil de la Cumparator, in cazul in care sau achitat avansuri la terte firme pentru servicii sau bunuri acestea se vor scadea din suma rambursata. Suma va fi returnata prin transfer bancar.
 8. Toate retururile explicate la punctul 7 (anterior) se vor aplica in urma sosirii actelor/produselor in sediul nostru si in urma verificarii functionabilitatii, starii fizice a produsului si a ambalajului acestuia. In cazul in care produsul nu functioneaza, este deteriorat, zgariat, lovit, prezinta orice urma de demontare sau soc mecanic, precum si ambalajul deteriorat nu se mai poate face returul banilor. Exceptiile fiind socurile mecanice, fizice sau urmele de demontare a produsului care atrag asupra lor iesirea din garantie, celelalte cazuri vor intra in procesul de garantie.
 9. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 30 (treizeci) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.
 10. Daca vom confirma o comanda/solicitare, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre noi se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea CrystalSound catre dumneavoastra, fara a necesita o confirmare de primire din partea noastra. De asemenea, nu consideram, in niciun moment, o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
  Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail) si constituie momentul incheierii contractului.
 11. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Contractul emis de catre Viomil sau un  colaborator al acestuia.
 12. Produsele/serviciile la precomanda se platesc integral in avans in momentul plasari comenzi.
 13. Pentru finalizare si obligarea perstatorului in efectuarea serviciului contractat de catre Cumparator se va percepe un avans cuprin intre 25% si 45 % din valoarea totala a contractului urmand ca diferenta sa fie achitata la finalizarea serviciului sau in data specificata pe contract.
 14. Pentru produsele comandate la precomanda si platite cu ordin de plata sau card bancar, trimiterea in lucru a comenzi/contractului de prestare de serviciu se va face doar in momentul intrari banilor in contul Viomil. Onorarea comenzilor pentru produsele/serviciile aflate la precomanda se efectueaza  doar in ordinea inregistrarii platii in conturile Viomil si nu a lansarii comenzilor, in acord cu termenele specificate mai sus.
 15. Pentru comenzile sub 799 lei se va plati taxa de transport in zone urbane de 30 lei, in cazul in care comanda nu se va livra in zone rurale din Romania se vor adauga costuri de transport adiacente care vor fi comunicate Cumparatorului inainte de trimiterea comenzii catre el.

PRELUCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI CONFIDENTIALITATE

 1. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Operatorul are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către Client.
 2. Scopul colectării datelor este:
 • informarea Clienților/Cumpărătorilor privind situația Contului lor, inclusiv validarea, expedierea și facturarea Comenzilor/serviciilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o Comandă, la Bunurile și sau serviciile achiziționate;
 • de facturare și livrare a comenzii. Refuzul precizării datelor minime pentru efectuarea facturilor și livrare atrage anularea comenzii;
 • de cercetare de piață, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul Clientului/Cumpărătorului (prin intermediul Cookie-urilor);
 • trimiterea de Newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS).

3. Prin completarea datelor în formularul de creare de Cont și/sau de Comandă, Cumpărătorul declară și acceptă necondiționat ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a Operatorului  și își dă acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate în scopul prevăzut mai sus la punctul 2., excepție făcând:

 • abonarea la newsletter unde avem nevoie de consimțământul explicit realizat fie prin bifarea casetei de abonare disponibilă la înregistrarea pe site, fie printr-o cerere realizată ulterior prin intermediul site-ului sau prin email de către utilizator către operator sau de către operator către utilizator.
 • monitorizare automatizată prin intermediul Cookie-urilor și/sau alte soft-uri unde avem nevoie de acordul clientului/cumpărătorului/vizitatorului

4. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și expediate la adresa: str. Stadionului, nr. 28, Zalau, Salaj, în atenția S.C. Viomil Impex S.R.L. (Viomil), vă puteți exercita dreptul de intervenție asupra datelor, după caz:

 • rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, în special a datelor incomplete sau inexacte;
 • transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
 •  notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele, dacă această notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.

6. De asemenea, Viomil poate furniza datele cu caracter personal ale Cumpărătorului altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai in scopurile menționate anterior, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plată/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a Bunurilor și Serviciilor noastre, asiguratori, firme de creditare cu care Viomil a încheiat un parteneriat.

7. Informațiile Cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

8. CrystalSound va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care le furnizați. Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar în condițiile menționate în prezentul Document.

9. Nici o declarație publică, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi făcuta de Cumpărător/Client cu privire la Comandă/Contract fără consimțămantul prealabil scris al Vânzătorului (Viomil).

10. Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți Vânzătorului acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Sunteți, de asemenea, de acord ca Vânzătorul să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste informații, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul site-ului.Viomil nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.

11. Prin înscrierea în baza de date a CrystalSound, Clientul/Cumpărătorul își oferă consimțământul expres, în limitele legislației în vigoare, de a fi contactat de către terți, parteneri ai Viomil: furnizori de servicii de marketing, alți furnizori de servicii în vederea îndeplinirii obiectului Contractului încheiat între Cumpărător și Vânzător, precum și de agenții de stat, guvernamentale, atunci când legislația prevede acest lucru, cât și de alte companii cu care Viomil poate dezvolta programe comune de ofertare pe piață a Bunurilor și/sau a Serviciilor etc.

12. Prin complectarea email-ului la sectiunea Newsletter iti exprimi acordul de a prelucra datele tale si de a primi de la Viomil email-uri cu oferte promotionale.

FACTURARE – PLATA

 1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.viomil.ro sunt in Lei si nu includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
 2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda/contract. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
 3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Viomil, cu exceptia Bunurilor si/sau Serviciilor vandute de partenerii Viomil, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin trimiterea facturii cu posta electronica (e-mail), la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in formularul de contact.
 4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi.
 5. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin trimiterea acestora de catre Viomil, catre posta electronica, la adresa de e-mail mentionata in formularul de contact.
 6. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in formularul de contact, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: contact@viomil.ro.
 7. Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Viomil si nici nu vor fi stocate de catre de Viomil sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitateautorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
 8. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.
 9. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).
 10. Produsele la precomanda se va face factura proforma si se achita integral in avans in momentul plasari comenzi, in caz in care se face plata cu card bancar sau ordin de plata comanda nu va fi data spre prelucrare decat dupa intrarea banilor in contul Viomil. Onorarea comenzilor pentru produsele aflate la precomanda se efectueaza  doar in ordinea inregistrarii platii in conturile Viomil si nu a lansarii comenzilor, in acord cu termenele specificate mai sus.

LIVRAREA BUNURILOR

 1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator sau in sediul Viomil, conform optiunii Clientului.
 2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
 3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.
 4. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor aflate pe stoc in 48 de ore in zile lucratoare din momentul confirmari comenzi iar pentru produsele aflate pe stoc furnizor in 72 de ore in zile lucratoare.
 5. Termenul de livrare a produselor comandate la precomanda pot fi comunicat de catre consultantii nostri atat telefonic cat si prin email la: contact@viomil.ro , pot suferi uneori modificari in functie de numarul comenzilor inregistrate si posibilitatile noastre de achizitionare si livrare a Produsului. Onorarea comenzilor pentru produsele aflate la precomanda se efectueaza  doar in ordinea inregistrarii platii in conturile Viomil si nu a lansarii comenzilor, in acord cu termenele specificate mai sus.

BUNURI/SERVICI PENTRU CARE NU SE ASUGURA DREPRUL DE RETRAGERE

 1. Contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator.
 2. Furnizarea de Bunuri si/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară precum si cursul valutar pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere.
 3. Furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar.
 4. Furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid (ex:gheata carbonica).
 5. Furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator.
 6. Furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.
 7. Furnizarea de băuturi alcoolice al căror preţ a fost convenit în momentul încheierii Contractului, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 40 (patruzeci) de zile şi a căror valoare reală depinde de fluctuaţiile de pe piaţă pe care Vanzatorul nu le poate controla.
 8. Contractele în cazul cărora Cumparatorul a solicitat în mod special Vanzatorului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie sau de întreţinere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, Vanzatorul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de Cumparator sau furnizează alte Bunuri decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor Servicii sau Bunuri suplimentare.
 9. Furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare.
 10. Furnizarea de ziare, periodice şi reviste, cu excepţia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicaţii.
 11. Furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

RASPUNDERE

 1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea  acestora.
 2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
 3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului Viomil, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.
 4. Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.
 5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Viomil, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site.Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

GARANTIE

 1. Toate Bunurile comercializate de catre Viomil cu exceptia acelor Bunurilor resigilate si second hand, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi (exceptie Bunurile resigilate sau Second Hand), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
 2. In cazul Bunurilor vandute si livrate de Viomil certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator/furnizor, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre Viomil direct pe factura de achizitie fie certificat de garantie separat.
 3. In cazul Bunurilor vandute si livrate de Viomil prin partenerii Viomil, Cumparatorul va primi la livrare pentru fiecare Bun care beneficiaza de garantie un certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie. Garantia Bunurilor achizitionate prin intermediul Viomil de la partenerii Viomil este asigurata de catre service-ul autorizat mentionat pe certificatul de garantie afferent Bunului sau de catre Vanzator.
 4. Pentru o corecta comunicare a certificatului de garantie aferent Bunului din Comanda, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din formularul de contact sau si sa acceseze informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile pentru 48 (patruzecisiopt) de ore in contul de client, va rugam sa ne sesizati acest aspect pe adresa de mail: contact@viomil.ro.
 5. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, Bunul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia marfii pe adresa contact@viomil.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.
 6. In cazul Bunurilor resigilate sau second hand, certificatul de garantie este emis de catre CrystalSound, iar garantia poate sa acopere o perioada diferita fata de perioada de garantie a aceluiasi Bun nou, sigilat. Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie pentru fiecare Bun resigilat in parte. Conditiile de utilizare, manipulare si transportare a unui Bun resigilat sunt aceleasi cu cele de la produsele noi sigilate si beneficiaza de aceleasi servicii daca nu este stipulat altfel in pagina produsului. In cazul Laptopurilor Second Hand perioada de garantie variaza in functie de model iar la toate modelele bateria are o garantie de doar 30 de zile.

TRANSFERUL PROPRIETETII BUNURILOR

 1. Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

RETURNAREA PRODUSELOR

 1. Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
 2. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile calendaristice de la primirea produsului.Legea nr. 51/2003, care aproba ordonanta 130/2000, “consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”,Renuntarea la cumparare in termen de 15 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
 3. La returnarea produselor NOI cu ambalajul desfacut sau deteriorat se va retine intre 10 % si 30% din pretul acestuia.
 4. Returnarea produselor comandate la precomanda se va face contra unei comision de 30 % din pretul produsului precomandat care consta in costuri de retrimitere inapoi a produsului catre furnizorul extern al Viomil.
 5. Cheltuielile ocazionate cu trimiterea Produsului, in cazul denuntarii unilaterale a contractului, cad, conform legii, in sarcina Dumneavoastra.
 6. Profesionistii nu beneficeaza de dreptul de retur in 15 zile (*profesionist = orice persoana fizica sau juridicaƒ, publica sau privata, care actioneaza în cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale în legatura cu contractele care intra sub incidenta prezentei ordonante de urgenta, precum si orice persoana care actioneaza în acelasi scop, în numele sau pe seama acesteia)

DISCOUNT

 1. Toate campaniile care sunt desfasurate de Viomil prin mijloace WEB sau cupoane de reducere sunt destinate exclusive persoanelor fizice. Pentru fiecare campanie de DISCOUNT la serviciile prestate de Viomil se pote utiliza doar un singur cupon de reducere pentru produsul adus in service, deasemenea clientul poate beneficia de maxim patru cupoane de reducere pe luna. Clientii Viomil nu pot beneficea (simultan) la aceeas lucrare si de cupon de reducere cat si de oferta de servici postata pe pagina Viomil.
 2. Persoanele juridice pot beneficea de DISCOUNT pe o perioade mai lunga de timp in functie de serviciile sau abonamentul de care are nevoie. Pentru oferta sau discounturile personae juridice va rugam sa ne contactati la Tel: 0744938277 sau pe email: contact@viomil.ro

Frauda

 1. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.viomil.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.viomil.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor viomil.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.
 2. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Viomil, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
 3. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Viomil, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Viomil asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Viomil.
 4. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Viomil si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Viomil cu referire la acel Continut.
 5. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.
 6. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

PUBLICITATE

 1. Newsletterele Viomil sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.
 2. In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont sau trimite un formular de contact pe Site, si bifeaza abonarea la Newsletter isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.
 3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document si se poate face prin cere in scris catre Viomil pe email sau la adresa noastra prin posta.

Litigii

 1. Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Zalau, Romania.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.viomil.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului ceea ce se cheama plata RAMBURS.

Preturile afisate pe site la sectiunea Produse sunt in LEI si nu includ TVA.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la acest acord, vă rugăm să ne contactați completând acest formular de contact.